fbpx

XXVIII Jornades citrícoles d’Alcanar

XXVIII Jornades citrícoles d’Alcanar

Els dies 15 i 16 de novembre de 2021 s’han celebrat les XXVIII Jornades citrícoles d’Alcanar. Dilluns 15 amb la inauguració i presentació a càrrec de Jesús Gómez, director territorial d’Acció Climàtica, Alimentació i Medi Natural l’ha seguit la gerent de Citrics Terres de l’Ebre SAT CAT sra. Begoña Amorós en representació de l’Associació de dones del món rural pageses i ramaderes de Catalunya.

Begoña Amorós membre de l’Asociació ha explicat que l’Associació uneix a dones vinculades al sector primari i món rural de les quatre comarques de l’Ebre: Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d’Ebre.

Dones que comparteixen experiències, problemes, creen sinèrgies i reivindiquen la posició de la dona dintre d’un món encara molt masculinitzat. Begoña ha remarcat la importància del seu càrrec de gerent dins de Cítrics Terres de l’Ebre en un sector dominat pel gènere masculí, així com la necessitat de visibilitzar la feina que realitzen les dones al sector primari i món rural. La seua feina ha de ser exemple del treball compatible amb la vida familiar i laboral.