fbpx

Premi Qualitat Ebrenca Citrics Terres de l’Ebre

Premi Qualitat Ebrenca Citrics Terres de l’Ebre

Els XXI Premis Qualitat Ebrenca Reconeixen l’Excel·lència en Citrics Terres de l’Ebre

Dissabte 4 de desembre 2023 – Els XXI Premis Qualitat Ebrenca han celebrat la seva edició anual, reconeixent la destacada qualitat i l’excel·lent treball en la producció de cítrics a la regió de Terres de l’Ebre. Aquest prestigiós reconeixement honora els productors, empreses i entitats que s’han distingit per la seva excel·lència en el sector.

En una cerimònia plena d’emoció i compromís amb la qualitat, s’han anunciat els guardonats d’enguany, destacant a CITRICS TERRES DE L’EBRE, SAT 996 CAT per la seva notable contribució i dedicació a la producció de cítrics. El seu incansable compromís amb alts estàndards de qualitat i el seu impacte positiu en la indústria han estat reconeguts pel jurat dels premis.

Per part de l’empresa “Estem orgullosos de rebre aquest reconeixement, que valida el nostre esforç constant per oferir productes de la més alta qualitat”. “Aquest premi és un testimoni del treball dur i la passió que dediquem a la nostra feina diària en el cultiu i la comercialització de cítrics a Terres de l’Ebre”.

Els XXI Premis Qualitat Ebrenca a Citrics Terres de l’Ebre són un testimoni del compromís continu de la regió amb l’excel·lència en la producció agrícola i el reconeixement als qui destaquen en aquest camp. Aquest reconeixement no només impulsa els guardonats, sinó que també reforça el prestigi i la reputació de la regió com a líder en la producció de cítrics d’alta qualitat.