fbpx

Cítrics Terres de l’Ebre SAT

Coneix la nostra empresa

CITRICS TERRES DE L'EBRE SAT

PRODUCTORS I COMERCIALITZADORS DE CLEMENTINES I TARONGES


Citrics Terres de l’Ebre SAT és una Organització de Productors que agrupa un conjunt de pagesos dedicats al cultiu de cítrics (Clementines i Taronges), en totes les finques situades a les Terres de l’Ebre.

Per l’any 2008 en un moment de crisis general un grup de pagesos emprenedors van unir les seves forces per comercialitzar els seus propis productes i poder arribar al consumidor final.

La comercialització dels cítrics necessita, que el pas des de l’arbre al consumidor, sigui el més ràpid possible. Amb aquest unió els nostres pagesos produeixen i distribueixen les seves clementines.

La nostra Organització de Productors disposa de diferents certificacions de qualitat on validen la qualitat dels nostres productes, el treball en el moment de la seva producció i comercialització així com les condicions laborals per als nostres treballadors.

PRODUCCIÓ ANUAL


0
+
KG DE MANDARINES
0
+
KG DE TARONGES

PRODUCCIÓ PRÒPIA

Les nostres clementines i taronges són totes de finques de les Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera i IGP Clementines de les Terres de l’Ebre.

PRODUCCIÓ INTEGRADA

Utilitzem mètodes de producció respectuosos amb el medi ambient i la salut humana. Garantim la traçabilitat del producte.

PRODUCTE DE PROXIMITAT

Apostem per la venda de proximitat km0. Trobaràs els nostres productes als principals lineals dels supermercats.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS


Les instal·lacions estan situades a Campredó, (Baix Ebre) concretament al carrer de l’Escola, 53 a 2 quilòmetres de l’Autovia Tortosa-l’Aldea. La ubicació del magatzem és idònia ja que està prop de la major de les parcel·les de cultiu dels socis-proveïdors, la qual cosa fa reduir el temps de transport des del camp a la nau. A més, el fet que estigui ben situades permet estar prop de les comunicacions que connecten a Europa o els molls portuaris de Tarragona, Castelló i València per a l’exportació cap a Ultramar.

La superfície construïda de la nau són 4.785 metres quadrats i la superfície de parcel·la és de 25.765 metres quadrats,

Com a característiques del magatzem construït dir que és un magatzem per a la confecció i envasament de cítrics amb l’última tecnologia en maquinària per a aconseguir dos objectius clars, alta qualitat del producte confeccionat i rapidesa en la distribució cap al lloc de destinació. El magatzem, s’adapta a totes les exigències mediambientals i de compliment de les noves normatives en seguretat alimentària actuals.

EXPLOTACIONS AGRÍCOLES


Els camps on es cultiven les nostres clementines y taronges estan localitzats a les comarques del Baix Ebre i Montsià (Tarragona). Aquestes comarques estan dintre de la Reserva de la Biosfera, un lloc espai natural i humà que va tenir aquest reconeixement per part de l’UNESCO l’any 2013, i que també hem aconseguit aquest certificat per als nostres cítrics.

Finques amb grans superfícies que ens permeten homogeneïtzar el cultiu. Disposem de més de 675ha de cultiu.  Des de la SAT tenim el control de la producció i es segueixen les normes que es marquen per a obtenir els resultats més òptims a totes les explotacions.

CALENDARI VARIETAL


Citrícs Terres de l’ebre, SAT CAT 1521 disposa de varietats de clementines i taronges que permeten tenir un període extens durant l’any. Amb tot això el producte estrella bde les clementines de les Terres de l’Ebre, les clemenules, comencen la seva recol·lecció a principis de novembre fins al gener. Les condicions de cultiu i meteorològiques condicionen el temps òptim de recol·lecció.

És durant l’hivern quan és cítrics tenen les millors condicions de consum, les clementines i les taronges són una excel·lent font de vitamina C però també d’importants minerals (calci, magnesi, potassi) que contribueixen a cuidar el nostre organisme, i com no, amb un sabor i sensacions gustatives úniques.

calendari varietal