fbpx

Visita Directora General d’Agricultura

Visita Directora General d’Agricultura

Avui hem rebut la visita a les nostres instal·lacions de la directora general d’agricultura la sra. Elisenda Guillaumes amb la Subdirectora General d’Agricultura Neus Ferreté. L’acompanyaven el director d’agricultura dels Serveis Territorials a les TE Jesús Gómez, la Diputada al Parlament Irene Fornós i l’alcalde de Campredó Damià Grau.
Begoña Amorós ha explicat la situació actual de CITRICS TERRES DE L’EBRE i del sector citrícola posant èmfasis en la necessitat del sector d’allargar la campanya de producció per poder abastir al mercat durant més temps amb producte de les Terres de l’Ebre.
Des del Departament s’ha remarcat l’esforç per la promoció de la marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera i la seva introducció progressiva en el mercat nacional. Durant els últims anys hi ha hagut un increment de cítrics als lineals dels supermercats catalans.
Indicar que durant la campanya, CITRICS TERRES DE L’EBRE està present en diferents supermercats al territori (Bon preu, Consum, Caprabo, El Corte Ingles). Així mateix també es poden trobar els seus productes a la web de l’empresa.

.