fbpx

Visita Dones món rural de les Terres de l’Ebre

Dones Món Rural

Visita Dones món rural de les Terres de l’Ebre

Divendres 11 de març hem tingut la visita a les nostres instal·lacions de CITRICS TERRES DE L’EBRE, SAT CAT de l’Associació de les dones del món rural de les Terres de l’Ebre. Begoña Amorós gerent de la SAT i membre de l’Associació ha donat la benvinguda i ha explicat el funcionament de la sat. Amb una visita a les instal·lacions han pogut comprovar el procés des de la recepció de les mandarines i taronges fins al moment de l’enviament, neteja, selecció, confecció i empaquetament.

La visita s’ha completat a la Torre de Campredó on s’ha explicat l’origen i història d’aquest monument templer i l’observació de les finques productives de cítrics que pertanyen a socis de la sat.

Dones del Món Rural és un grup de dones rurals de Catalunya, principalment ramaderes i pageses, que vetlla per a donar visibilitat a la seva feina, defensar els seus interessos i necessitats, crear sinèrgies i millorar la igualtat d’oportunitats del sector. Som la veu de les dones que treballen al sector agrícola-ramader, que constitueixen un pilar molt important de l’economia nacional catalana.