fbpx

Pagament Segur

Els pagaments de les seves comandes es realitzaran en línia amb targeta de crèdit, bé a través de la plataforma de pagament segur (TPV Virtual per vendes per Internet) de l’entitat financera CAJAMAR.

En el moment en que vostè prem el botó “ACCEPTAR” durant la confirmació de la comanda el nostre banc, a través de l’esmentada plataforma de pagament, verifica la validesa del nombre de la targeta de crèdit i comprova que no estigui bloquejada.

Totes les transaccions decompra es desenvolupen dins d’un estricte marc de confidencialitat i xifrat gràcies al protocol SSL. D’aquesta manera, CITRICS TERRES DE L’EBRE, S.A.T. garanteix la confidencialitat de les dades facilitades pel client mitjançant encriptació, evitant la seva comunicació a tercers, d’acord amb el que estableix la Llei 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

CITRICS TERRES DE L’EBRE, S.A.T.  no té en cap cas accés a les dades bancàries del client ni els guarda en els seus servidors. Per aquest motiu, haurà de facilitar de nou cada vegada que faci una nova transacció a la nostra pàgina web. D’aquesta manera s’obté una doble protecció contra abusos i fraus.