fbpx

Enviaments i Devolucions

CONDICIONS D’ENVIAMENT

EMBALATGE I PRESENTACIÓ

Enviem la compra dels productes sol·licitats pels nostres clients embalats en caixes de cartró especialment dissenyades per assegurar la seva integritat durant el transport. El cartró és un material lleuger, resistent i ecològic, que pot ser reutilitzat o reciclat després del seu ús.

Les caixes d’enviament són de 5kgs. i 8kgs. Quan es demanin més kgs. s’enviaran els bultos que corresponguin.

DESPESES D’ENVIAMENT

Les despeses d’enviament estan incloses en el preu del producte si el destí és en territori peninsular d’Espanya. Per a altres destinacions consultar imports.

Els despeses d’enviament per a la resta de territoris d’Espanya, i Europa, seran calculats en funció del pes de la comanda i el lloc d’enviament. Les comandes amb destinació a Canàries, Ceuta i Melilla s’hauran de tramitar necessàriament de forma personal, mitjançant escrit a l’adreça de correu electrònic info@citricsterresdelebre.com.

TERMINIS DE LLIURAMENT

Les comandes és revisen diàriament. A la Península Ibèrica les comandes normalment triguen entre 1-2 dies hàbils a ser lliurats. Les comandes rebudes correctament abans de les 12.00 del migdia (dia laborable) és lliuraran el dia següent (segons disponibilitat del producte i transport). Comandes per a la resta de territoris d’Espanya, i Europa s’hauran de calcular segons la disponibilitat de les rutes de transport.

En el moment de l’entrega del producte, s’haurà de comprovar que l’embalatge estigui en perfectes condicions. Si l’embalatge no és correcte o defectuós s’haurà d’indicar a la documentació de lliurament del transportista.

DEVOLUCIONS

Només s’acceptaran devolucions en els següents casos:

El producte és defectuós o ha estat danyat durant el transport.

  • En els casos de trencament durant el transport és imprescindible que ens ho comuniqui via correu electrònic a info@citricsterresdelebre.com el mateix dia d’haver rebut la mercaderia i d’haver comprovat el trencament. És important disposar de tota la informació possible de l’entrega (data, hora de la recepció, fotos, albarà, etc)

No ha rebut la comanda i desitja cancel·lar o modificar:

  1. Si la seva comanda no s’ha començat a processar, només haurà d’informar de la seva modificació o cancel·lació com més aviat via correu electrònic no tindrà cap cost per a vostè.
  2. Si voleu canviar un producte per un altre de diferent preu i va realitzar el pagament mitjançant transferència o amb targeta, en cas de ser aquest de menor preu se li abonarà la diferència. Ha de tenir en compte que si la seva compra original va ser amb els ports gratuïts i en canviar el producte el valor de l’operació és menor al límit fixat per a això, haurà d’abonar també el port d’anada al seu domicili.